06 - 5106 6166 info@all4iceskating.nl

Ploegleider Piet Hijlkema neemt ons mee op reis door Nederland langs de vierdaagse:

BREDA   De eerste dag van de Trachitol Trophy heeft gelijk een uniek schaatspak opgeleverd voor Bouwpartners. Bij de Beloften heeft Casper de Gier de leiding in het sprintklassement. De wedstrijd in Breda werd beslist in een eindsprint, waar Casper derde werd. Onderweg had hij al het maximaal aantal sprintpunten bijeen geschaatst. Harm Visser ging languit liggend over de finish, nadat hij was aangetikt in de finale. De sterk rijdende youngster werd 9e. Rémon Vos werd keurig 18e. Chiel Smit reed weer goed mee en eindigde als 50e.

In de Topdivisie waren het Kevin Hoekstra en Mart Bruggink van Bouwselect die vertegenwoordigd waren in de kopgroep van 12 man. De wedstrijd over 80 ronden werd gewonnen door Evert Hoolwerf. Kevin schaatste naar zijn beste klassering ooit in de Topdivisie: 7e. Sterk werk! Mart werd netjes 12e. Johan Knol, Marco van der Tuin, Ronald Kruijer en Jouke Hoogeveen eindigden in het peloton.

Op naar Utrecht voor een nieuwe ronde, nieuwe kansen. De mannen topdivisie gaan om 20.00 uur van start en zijn te volgen via de livestream. De Beloften zijn om 21.30 uur aan de beurt met Casper in het tablettenpak.