06 - 5106 6166 info@all4iceskating.nl
Selecteer een pagina

Rijder: Robin Snoek

Robin Snoek 24 jaar

Mijn naam is Robin Snoek. Ik ben nieuw in Schaatsteam Bouwselect. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Abcoude. Toen ik een jaar of zeven was ging ik elke zondagmiddag met mijn vader mee schaatsen op een publieksuur op de Jaap Eden Baan. Hier ben ik besmet met het schaatsvirus. Ik heb een aantal jaren in verschillende langebaanselecties geschaatst. Echter, ik vond toen het marathonschaatsen al veel mooier dan langebaanschaatsen.

Daarom besloot ik op mijn zeventiende om vol voor het marathonschaatsen te gaan. Via één jaar in de regionale competitie en drie jaar in de Eerste divisie kon ik doorstromen naar de Topdivisie. Inmiddels ben ik drie jaar ervaring in de Topdivsie rijker. Elk jaar heb ik stappen gemaakt, dit resulteerde afgelopen seizoen in drie top-10 klasseringen, waaronder een 4e-plek tijdens de KPN Marathon Cup in Den Haag.

Mijn doel voor aankomend seizoen is om dit niveau vast te houden en van daaruit door te groeien. Dit houd in dat ik een constant hoog niveau wil laten zien en mij weer wil verbeteren ten opzichte vanhet afgelopen seizoen. Ik ga voor minimaal één podiumplek. Hiernaast hoop ik van grote te waarde te zijn voor het team, veel te leren en veel plezier te hebben met elkaar!