06 - 5106 6166 info@all4iceskating.nl
Selecteer een pagina
Een gratis livestream om het marathonschaatsen te kijken is natuurlijk een groot goed. Maar nadat de KNSB bekend maakte die livestream niet meer gratis zou zijn na het wegvallen van de hoofdsponsor, sprongen onder andere Bouwselect en Team Jumbo-Visma in de bres. Doordat de zeven sponsoren een geldbedrag met zich meenemen is het mogelijk geworden om voor een groot deel te wedstrijden uit te zenden.

Weissensee & Lulea Zweden

Ondanks dat er veel wedstrijden wel kunnen worden uitgezonden zijn de wedstrijden op het natuurijs van de Weissensee en Lulea Zweden nog niet bekostigd.

Toen Jouke Hoogeveen zich afgelopen jaar tot kampioen bekroonde op de Weissensee konden we ons geluk natuurlijk niet op. Het beeld van Jouke die door weer en wind over de baan schoot gaat ons niet in de koude kleren zitten en zien dit jaar natuurlijk graag weer gebeuren!

Doordat er maar een beperkt aantal bezoekers aanwezig kunnen zijn zal de livestream belangrijker dan ooit worden. Nu onder andere Bouwselect en Team Jumbo-Visma zich hebben opgeworpen hebben om de livestream te sponsoren zit er schot in de zaak om onze schaatsers op de voet te kunnen volgen.

Bouwselect zet mensen in beweging

Sportiviteit en winnaarsmentaliteit zitten in de genen van Bouwselect. Zoals het motto luidt zetten we mensen graag in beweging, dit geldt niet alleen maar voor het schaatsteam maar zo ook voor het volgen van de livestream.

Laten we ons niet op glad ijs begeven maar aan de slag gaan!